Materijal:
1/2kg krompira1/2kg crnog luka2 šargarepe4 mesnate paprike1 veza peršuna2 kašike začina2 kašike brašnaaleva paprika, so
Krompir oljuštiti i iseći na kocke, naliti vodom da ogrezne i staviti iseckani crni luk, šargarepu
iseckanu na kolutove, izrezane paprike i sve kuvati dok se ne skuva krompir (probati viljuškom
i paziti da se ne raspadne). Brašno i alevu papriku razmutiti u malo vode i umešati u jelo.
Dodati mleveni začin (može i sušeni), soli po ukusu, skloniti sa vatre i dodati vezu sitno
seckanog peršuna.
1/2kg krompira1/2kg crnog luka2 šargarepe4 mesnate paprike1 veza peršuna2 kašike začina2 kašike brašnaaleva paprika, so
Krompir oljuštiti i iseći na kocke, naliti vodom da ogrezne i staviti iseckani crni luk, šargarepu
iseckanu na kolutove, izrezane paprike i sve kuvati dok se ne skuva krompir (probati viljuškom
i paziti da se ne raspadne). Brašno i alevu papriku razmutiti u malo vode i umešati u jelo.
Dodati mleveni začin (može i sušeni), soli po ukusu, skloniti sa vatre i dodati vezu sitno
seckanog peršuna.