Sastojci1 i 1/5 kg krompira 5 dg maslaca 2 dl mleka 3/4 kg mlevenog ćurećeg mesa 2 naseckana veća luka 3 čena belog luka1 kašika brašna vezica peršuna kašičica crvene paprike 2 kašike maslinovog ulja 1 dl supe od kocke so i kašičica vegete
Priprema
Skuvajte krompir u slanoj vodi, zgnječite ga s maslacem i mlekom u pire. U međuvremenu na ulju pirjajte luk, beli luk i meso. Kad ispari sva tečnost, dodajte brašno, supu, vegetu, papriku i naseckani peršun. U pleh stavite meso, poravnajte, preko toga rasporedite pire krompir, poravnajte i posipajte paprikom. Pecite pola sata u vrućoj pećnici.
Priprema
Skuvajte krompir u slanoj vodi, zgnječite ga s maslacem i mlekom u pire. U međuvremenu na ulju pirjajte luk, beli luk i meso. Kad ispari sva tečnost, dodajte brašno, supu, vegetu, papriku i naseckani peršun. U pleh stavite meso, poravnajte, preko toga rasporedite pire krompir, poravnajte i posipajte paprikom. Pecite pola sata u vrućoj pećnici.