Potrebno:
500 grama junetine
500 grama belog pasulja1 veliki luk
1 decilitar maslinovog ulja
1 kašika paradajz pirea
2 male kašike paprika začinaPasulj se stavi u
vodu dan pre kuvanja. Izdinstati iseckan luk u jednu veću šerpu. Iseci junetinu i izdinstaj. Stavi paprika začin i paradajz
pire. Mešati dobro. Dodaj 1, 5 litra vode, pasulj neka se kuva oko 1 sat.
Servira se sa pirinčem i belim hlebom.
500 grama junetine
500 grama belog pasulja1 veliki luk
1 decilitar maslinovog ulja
1 kašika paradajz pirea
2 male kašike paprika začinaPasulj se stavi u
vodu dan pre kuvanja. Izdinstati iseckan luk u jednu veću šerpu. Iseci junetinu i izdinstaj. Stavi paprika začin i paradajz
pire. Mešati dobro. Dodaj 1, 5 litra vode, pasulj neka se kuva oko 1 sat.
Servira se sa pirinčem i belim hlebom.