Potrebno je:800gr. šampinjonaso,biberkašičica začina Cmalo margarina za prženjeperšunov listjajepakovanje lisnatog testaRastanjiti lisnato testo na centimetar debljine i seći pravougaonike iste veličine,s tim što se polovini izvadi sredina.
Redjati šuplji pravougaonik na puni pravougaonik,spajajuci ih belancetom,a gornju ivicu testa premazati žumancetom i ispeći.
Kada su gnezda pečena pune se dinstanim pečurkama,koje se eventualno zguste kašičicom gustina ako ostane previse vode u njima.
Ovo testo se može seći i okruglo,ali je tada veci "gubitak" testa.
Redjati šuplji pravougaonik na puni pravougaonik,spajajuci ih belancetom,a gornju ivicu testa premazati žumancetom i ispeći.
Kada su gnezda pečena pune se dinstanim pečurkama,koje se eventualno zguste kašičicom gustina ako ostane previse vode u njima.
Ovo testo se može seći i okruglo,ali je tada veci "gubitak" testa.