Potrebno je1/2 kg govedine, izrezane na kocke2 velike kašike masti (masti ili ulja)1 srednja glavica luka, izrezanog na listice1 mala kašika crvene paprike1/4 vel. kašika ulja1/4 vel. kašika kima1/2 male kašika majoranasoli po ukusu
sirće po ukusu (može i belo vino - po ukusu)
Zagrejte ulje i na njemu pržite luk dok ne postane svetložut. Dodajte meso, crvenu papriku, kim majoran, sirće i so. Dobro promešajte, dolijte vodu po potrebi. Na blagoj vatri kuvajte da meso postane mekano.
Prijatno!
sirće po ukusu (može i belo vino - po ukusu)
Zagrejte ulje i na njemu pržite luk dok ne postane svetložut. Dodajte meso, crvenu papriku, kim majoran, sirće i so. Dobro promešajte, dolijte vodu po potrebi. Na blagoj vatri kuvajte da meso postane mekano.
Prijatno!